Jul appar

Nu är det jul jo, förhoppingsvis har ingen missat de ;) Så då måste man pynta och såna grejer osså i sin mobil. Ni som har en iphone, här kommer några appar jag rekomenderar att ni laddar hem. Gratis är dom alla =)

* Advent 2011 - är ett MÅSTE, det är en julkalender. Öppnar en lucka varje dag, och bakom luckan finns det en app som man kan ladda hem om man vill ha den. Företaget som har appen, har valt ut dom bästa gratis apparna dom tycker om. Kan vara ett spel eller ett program. Och det finns julmusik till, byta låt genom att skaka mobilen
* * * *

* Christmas WP - massa bilder som bara har att göra med julen. Tryck på dom bilderna du gillar och spara ner dom i mobilen. Så kan man använda dom till bakgrunds bilder eller vad man nu vill ha dom till =)
* * * *

* Hair xmas - rolig och underhållande app. Man ska klippa tomtens skägg, ögonbryn eller hår. Snagga, färga, föna eller sätta dekrationer på honom. Finns en gran istället för tomten att välja på, och har man full version finns där ännu fler att styla håret på ;)
* * *

* Christmas maker - en helt ok app, om man vill göra en egen gran
*

Har ni andra jul appar som ni gillar, skriv gärna till mig då. Så ska jag kolla upp dom ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0