Fest

Tjejkväll i Eslöv hos Thilda =)


Dragonvale

Jag är helt besatt av spelet Dragonvale. Någon annan som är lika besatt eller bara gillar det? =)

Ni som inte vet vad det är för spel, så är det ett typ farm liknande spel. Fast här handlar det om drakar. Först när man köper dom, eller föder upp de, så är de så sööööta =) Man matar dom, så blir dom ungdomar och sen vuxna. Finns jäääätte många olika sorts drakar, tex vattendrake, ljusdrake, bergdrake, måndrake.


Tårna i en vante

Jag höll på att döööö när jag såg dessa skorna!! Urk och fy!! Haha... Asså om någon har sådana på sig så kommer jag att skratta ihjäl mig ;D Jätte fula jo!! Vem vill gå i skor med tårna som i en vante?!!
Kanske såna skor jag ska köpa till träningen? Hmm... Hahahaha...


Fel skor?

Åhh så skönt det är att duscha efter man har tränat. Unnnderbaaart =)
Jag har glömt mina areobics skor på jobb, ahh vadå att jag är dum!! Grrr... Så fick springa ner i källaren och hämta mina joggingsskor istället.
Antinge är mina fötter väldigt känsliga (dom är redan känsliga) eller så har jag fel skor. Hmm? Fått värsta blåsor, usch. Vad kan man göra åt de? Inget, förutom att gå mycket så att man vänjer sig vid smärtan. Sen känner man inget. Perfekt!!! =) Bra tips ;D


OBS skräckbild!!! Är du känslig eller har fotfobi, titta inte!!


Lunch

Stekt nötfärs med rosa salt, hihii... Två stekta ägg, osså med rosa salt =P

Smaklig måltid =)


10 schema gjordes igår

Har precis vaknat nu... *gäspar*
Igår när jag kom hem från jobbet, ca 00.30, så hade jag en sån huvudvärk och hela huvudet kändes så tugnt. Usch och blää!!
Jag satt på kontoret hela kvällen och pusslade ihop schema till alla. Jag hade redan gjort köksschemat, men fick göra om det igen igår. För att vi får en ny kock som börjar på måndag. Så det blev fem stycken schema till köket (en ska bli uppsagd så att det blir bara fyra i köket snart) och tre schema till pizzan.
Och så blev det ett till servering och ett till diskaren. Och det är tur att servering och disk har schema veckovis och inte månadsvis som i köket/pizzan.

Är ledig idag, wiiii =)
Nu blir det frukost, sen blir det att bära ner lite till källaren och bära ut skit från källaren till containern som kom idag.
Träning blir det ikväll osså, roligaste passet på hela veckan =)


Blåste ut i gatan nästan

När jag cyklade igår till spinningen, så blåste det som tusan. Måste vatt en mindre storm eller något. Tre gånger höll jag på att blåsa ut i gatan från cykelvägen. Ena gången halv stannade en bil, den trodde väl att jag var påväg mot honom. Kvittade om jag bromsade eller försökte vända stryet, så fick sätta ner båda fötterna. Det gick knappt att cykla. Helt sjukt väder!!!


Mini glassar

Då har jag smakat på mini glassarna som jag köpte innan under dagen.
De ser ut som chokladbitar och ligger i en fin ask precis som chokladbitar, tex som i Aladdin asken.
Den ena har mjölkchoklad på utsidan precis som en chokladbit, hårt och knaprigt (eller hur man nu beskriver det, haha). Insidan är ren mjölkchoklad glass.
Den andre har vitchoklad på utsidan, och vaniljglass med jordgubbsylt inåti.


Spinning

Då har jag avverkat mitt första spinningpass på ca 8 år. Haha =) Fick kämpa som fan, men stannade inte en ända gång. Stolt över mig själv att jag klarade en hel timme. Sen får vi se imorrn om det kommer någon träningsvärk ;D


Ny glass

Vatt precis och handlat på Hemköp. Och vad hittade jag i frysboxen?
Jo en ny kartong med glass, med mini glassar i. Wooow =P Jag var helt extas i affären, wiiii. Ska smaka på ny glass ikväll, läääängtar så in i bomben ;D




Promenad i värmen

Små molnigt nästan hela dagen men varmt. Tempraturen kom upp till 17 grader. Underbart =)
Kl 13 träffade jag Anna och Samantha på Gustav, och vi begav oss direkt till Entre. Skönt med promenad =) Vi lät Samantha gå lite, hon börjar att bli duktig på att gå. Men gillar att sätta sig ner vid vagnens hjul och pilla. Haha... Hon är så SÖT =)
Anna handlade ett par skor på Entre, sen promenerad vi tillbaka till stan. Fikade på Espresso house på gågatan. Skönt att sitta i solen och njuta, speciellt med trevligt sällskap =)


Dagens outfit

Gråa jeans - Tiger
Gult brottarlinne - Marwin från JC
Oranget linne - Gina Tricot



Skypat med New York

Wiii idag i ca två timmar har jag skypat med min bästa vitamin, så underbart att se och prata med henne <3 Hon bor i New York, pluggar där.

Ska hälsa på henne nån gång efter sommaren. Antinge i höst, fortfarande lite varmt och halloween. Älskar att klä ut mig =) Eller till vintern, älskar julen så hade det vatt skoj att uppleva julstämningen i USA =)
Men det blir iallafall i år och efter sommaren =)



Mjölkförbud =(

Finns kanske några av er som undrar varför jag använder soya mjölk i mina smoothie istället för vanlig mjölk eller yoghurt. Eller glass, om man vill ha dessert liknade gottigott =)
Det är för att just nu går jag på tabletter, två dagligen, och då får jag inte ha någon mjölkprodukt alls i kroppen samband med tabletterna. Inte tre timmar innan tabletten ska tas eller tre timmar efter. Så på morgonen dricker jag mjölk och har smör på mackan, sen när jag är färdig med frukosten får jag räkna fram tre timmar och tar tabletten då. Sen räkna tre timmar efter tabletten när jag får börja med mjölkprodukterna igen, och likadant på kvällen innan jag går och lägger mig. Har alarm på mobilen när jag får dricka mjölk och när jag inte får. Jag är jo mjölkberoende =P I mitt kylskåp finns bara mjölk, nam nam =) Kommer kompisar eller familjen förbi så får jag ner och köpa något annat. Hihii =)
Fast tabletterna slutar jag med i slutet av april eller början av maj, sen slipper jag att tänka på att inte dricka mjölk. Bara att hälla i mig i mängder =P

Dagens outfit



Blåa jeans med låg midja - Replay
Herr skjorta med gråa ränder och silvertråd - köpt i Italien
Grå slipover - Vera moda

Jordgubbar

Igår kom Klumpen förbi en snabb sväng. Och vad hade hon med sig?
Joo, jooordgubbaaaar =) Åhh nam nam... Hon måste verkligen älska mig <3 hihii ;D
Och jag bjöd på Snöre med jordgubbsmak, osså gott men inte lika mumsigt =)



Måns Zelmerlöw

Jobbat från 12.30-19.00. Och vi har haft fullt upp idag, vårväder och full uteservering. Och på uteserveringen satt Måns Zelmerlöw, wiiii =) Skulle be om hans autograf men då hade han redan gått och lämnat kvar sina kompisar. Pratade inte med själva Måns men med hans kompisar, suuuuper trevliga. Välkomna tillbaka grabbar =)


Ringa fröken Ur

Igår sa mamma att vi ska ställa om klockan innan vi går och lägger oss igår då. Hade jag ingen aning om, oppssiii... Haha. Vadå bakom flötet?!! =) Sen tänkte jag, hade inte gjort något ändå om ingen sa det till mig för att mobilen fixar det själv.
För 2,5 år sedan när jag hade min första iphone, så skulle det bli första tid omställningen för mig på iphonen fast då till vintertid. Så jag ändrade klockan tillbaka en timme, och det gjorde jo iphonen osså. Hade vatt ute och dansat osså, nöjd att få dansa en extra timme och att jag inte hade glömt bort att ställa tillbaka klockan =) Brosan ringer och väcker mig dagen efter (brukar vara jag som ringer och väcker folk), och frågar, var är du, du ska jobba, varför är du inte på jobb. Öhh... Jag tittar på klockan och säger att ni är helt tjohoo eller, ni har glömt att ställa tillbaka klockan. Jag bara bla bla bla... Då säger brosan, iphone ställer sig själv tillbaka, man slipper göra det själv. Vadå klickar brosan, far snabbt till toa och fixar till mig och slänger mig in i en taxi. AKUT BRÅDIS!!
Vilken dag... Haha.
Så idag, försäkerhetsskull ringde jag till fröken Ur. Hon vet bäst ;D



Försökskanin

Satt och käkade på jobbet efter jag hade slutat, och då fick jag vara försökskanin. Eller smak testare rätta sagt. Brosan skulle hitta på en kvällens drink, så fick jag smaka på dom om de var goda =P



Fika i solen och hjälpa en söt tant

På med skinnjackan idag inför fikan med Anna, första gången detta året. Premiär, wiiiii =) Att sitta mitt i solen, så underbart skönt. Men när du andas så kommer där vitt "rök", fortfarande isigt kallt. Och vinden när man cyklar, usch ingen vårvind precis.
Kom hem nu, låren är tomatfärgade och kalla som isbitar. Så det blir att byta ut skinnjackan och scarfsen mot vinterjacka och halsduk, och på med vantar, när jag ska till jobbet. Blir nog suuuuper kallt ikväll när jag cyklar hem.

När jag följde Anna en bit på vägen hem till henne, så ser vi en gammal söt tant ramlar på övergångsstället med sin rullator. Kutar fram för att hjälpa henne, men två andra tjejer var redan där före. Anna ringde ambulansen. Blödde mycket från huvudet, handen och hade slagit i smalbenet. Folk kom med vatten, papper och ville hjälpa till. Att det finns många snälla människor fortfarande kvar.
Tanten mådde lite bättre när ambulansen kom, men det blev nog ett rejält hack i huvudet på henne. Stackare!!



Smoothie nr 3

Svårt att beskriva denna smak faktiskt. Men får väl försöka ändå =) Den är lite len i smaken med en liten syrlighet någonstans i röran.

1 banan
2 skalade gula kiwi
1/2 limesaft
1,5 dl soya mjölk


TräningsVÄRK

Buhuu... Är sur på mig själv!! Jag har så ont i kroppen, vet inte om det är träningsvärk eller jag har gjort något fel. Hmm, hoppas bara på träningsvärk, en rejäl träningsvärk. Kan inte gå, så jag får glida fram med hjälp av att ha handen på ena väggen. Svårt över trösklarna, ta bort de kanske?
Och jag kan inte sätta mig ner utan att ta hjälp av bordet eller vasken om jag ska på toa. Och när jag skulle gå upp från sängen så fick jag rulla ut från kanten, var väldigt svårt att rulla för har ont i hela kroppen. Ajajaj.
Så idag blir det ingen träning =(
Vet inte ens hur jag hade kunnat komma upp på cykeln. Så blir att vara hemma och försöka ta fram vår/sommar skor och jackor. Det kommer nog att ta hela dagen, hoppas på att bli färdig innan jag ska nanna. Haha, jäkla träningsvärk!!!!!


Hård natt och svettig morgon

Kunde inte somna så bra igår, fast jag var helt slut. Kl 4.40 vaknar jag och kan inte somna om på 2,5 timme. Ahhh!! Somnar om till sist, wiiii =) Cirka 15 minuter senare ringer alarmet. Super skoj natt, eller inte!!

När jag stod och väntade på bussen, så trodde väl alla att jag tillhörde de som hade festat hela natten och var på väg hem. NÄÄÄ, feeel. Jag ser bara död ut efter träningen igår och natten utan sömn, är på väg att träna, fatta era bakis fjantar =P

Nu har man lirat innebandy, som jag inte har gjort på 100 år. Super skoj men jobbigt. Ibland var man två i laget och ibland tre, små jobbigt med bara två. Men nästa gång ska jag va bättre ;D


Smoothie nr 2

Efter hård träningen igår behövde jag något uppfriskande, gott och lite vitaminer. Mixade ihop en smoothie, nam nam =P

1 liten banan
I/2 apelsin (utan skal) ;)
1,5 dl soya mjölk

Len och mjuk smak


Spy på träningen?

Ahhh... Höll på att spy på träningen ikväll, mmm mums ;D Tränade för hårt, och stressat från stan och sen till träningen?!! Hmm, ja =)
Tränade ett hårt pass av cxworx. Skönt men jobbigt, träningsvärk imorrn som heter nog duga =) Och efter fick vi goodiebags, vaaa? Reklam från mäklarfirman "Våningen by the sea". Tack, snällt =) Men frågan, varför, den kommer nog aldrig att besvaras.
Pause på 5 minuter, sen körde jag Sh'bam. Det var där jag höll på att spy, men höll igen och kämpade in i det sista. Stolt över mig själv måste jag säga =)
Efteråt (ja under det sista passet osså) flåsade jag som värsta slädhund efter ett världsvarv!! Det tog 1,5 timme innan jag hade slutat att flåsa, haha... Tränat exakt en vecka nu, vadå otränad jäkel =)

Imorrn, jaa då ska jag följa med Maria på innebandy och träna. Eftersom jag har fått sår på trampdynor från kvällens träningen, så hoppas jag att jag kan flyga som en örn på planen och kasta ner stenar på alla spelarnas fötter. Säger lycka till till mig själv (och ja, man får ha två stycken "till")!!
Natti natti... ZzzzZzzZz


Tre par skor + en kjol

Träffade Anna och charmtrollet Samantha idag. Först gick vi från Gustav Adolf torg till Entre i solen, härlig promenad =) Anna behövde köpa nya sommarskor, så hon köpte två par och jag hittade ett par. Sen köpte jag en kjol osså, i sommarfärger och helt i min stil ;D
Promenerade tillbax till stan, fikadax!!!! =P Det blev Espresso House, första fikan ute detta året. Hääääärligt med vår och sol, njuter som bara den gör jag =)

Efter fikan gick Anna hem, och jag skyndade mig till Scorett. Skulle träna, så hade lite ont om tid men en snabb titt ;) Jag fick värsta servicen, hon bara sprang och hämtade skor till mig och byte storlekar. Kände mig hemma i Italien i 30 minuter, haha. Hittade två par skor, plus 20% rabatt på ena. Naaajs =) Nu ska jag prova alla tre paren här hemma i lugn och ro, om de passar som de ska. Har känsliga fötter, usch. Hihii...

Jag äääälskar färg, men tyvärr hittade jag inga skor i några färger. Så blev standard, svart, men det matchar allt och alltid ;)


Smoothie nr 1

Nu när man har börjat att träna så tänkte jag var lite nyttig, kan du tänka dig? ;D Mmm så är det. Så det ska bli en nyttig smoothie varje dag, eller varann. Beror på om jag har något hemma att mixa =)
Premiär igår, första smoothien:

1 dl frysta hallon
2 skalade gula kiwi
1/2 limesaft
1,5 dl soyamjölk

Syrlig och fräsch smak =)


KnaZbOllaN i action

Svettigt, pressa, kämpa och ha skoj. Ojeee, jag har börjat att träna. Så sköööönt det är att komma igång. Har gått på gym lite då och då under de sista åren men inget jag gillar, typ hatar det. Bläää i kohagen!! Jag är mer för att träna med andra, så nu har jag börjat på gruppträningar. Wiii =)
När jag var yngre så tränade jag tennis, fotboll och basket. Har alltid gillat att röra på mig, men nu när man har blivit vuxen och har jobb så blir det lite annorlunda. Speciellt när man jobbar så som jag gör, mest kvällar och helger.
Men nu har jag hittat mitt, vuxenträning, jiiihaa =) Så mitt "vårschema" är att på onsdag förmiddag blir det sjukgymnasten och på kvällen är det spinning. Fredags passet är det något som heter cxworx, det är med ett gummiband och en liten viktplatta som man tränar upp rygg, mage och rumpa. Ett hårt pass på 30 minuter. Perfekt för mig =) Direkt efter det blir det de roligaste av alla pass, Sh´bam. Är ett pass som aerobics, så det liknar väl Zumba. Man vill bara fortsätta flera timmar och varje dag, fast att man är helt slut och fötterna känns som två betongklumpar =) Söndag kan jag välja mellan bodybalance eller spinning, sen efter det blir det ett hårt pass med cxworx.
Kommer att studsa som tusan i sommar ;D

Ny cykel

Jag köpte en gammal cykel, damcykel, för exakt en vecka sedan. Cykeln heter Retro, är visst ett svenskmärke som gör cyklar efter amerikanska från 50-talet.
Så nu har jag två cyklar, lite mer att välja på i vardagen då ja ;D Min gammal cykel är en mountainbike, som jag älskar. Har haft den i ca 15 år, det är vad jag kallar riktig kärlek <3 Köpte den andre cykeln på grund av min dumma eländiga rygg, behöver sitta upprätt ibland.
Hittade den på Blocket. Funkar super bra, förutom att den är helt låååångsam att cykla på. Man kommer verkligen ingen vart. Det är rätt jobbigt för mig som brukar susa fram som tusan på min vanliga cykel


Ursäkta för min dåliga uppdatering

Nu vill jag ursäkta mig lite. Ursäkta. Jag har inte haft tillgång till internet sista tiden. Jag använder mig av iphone nätet till datorn med, och nätet har krånglat på iphonen. Eller ja, hela mobilen har vatt kaos. Och nu har den vatt inne på service och kommit tillbaka, wiiii =) Nu hoppas jag att den ska funka som den ska göra!!


Krage

Jag har sett i dom flesta affärerna i år att kragen har rätt mycket betydelese, eller inte alls. Många skinnjackor och helt vanliga jackor har de tagit bort kragen helt och hållet. Så att det ser ut som en helt vanlig tröja i halsen. Ni har säkert sett detta. Usch, jag tycker det är riktigt hemskt!! Det ser så naket ut, att det fattas något. Säkert bara för att man är van, men jag tycker det ser inte snyggt ut. Provade en skinnjacka utan krage, bara för att se, men nää... Jag tycker kragarna ger det här lite extra på jackorna, lite olika karaktär. Det blir att man får slita ut sina jackor man har och njuta att kunna fälla upp kragen extra mycket och göra alla kragelösa avisar att dom inte har det jag har ;D

Sen har vi dessa tröjor/linne/tunikor/skjortor som har den hära nya runda kragen, lite från en gammal tid. Lite sött faktiskt, om det är gjort snyggt och passar med resten av tröjan. Men att dom sätter färg på den med modeller som det inte passar med, fy nä. Det passar inte alls till tycker jag.

Köttfärspaj

Har lagat mat till mamma och mig. Pappa ville inte ha mina goa pajer, han kör på sin pasta som vanligt. Fattar inte hur man kan käka pasta varje dag, känns jo lite tjatigt och det måste vara ganska tungt i magen. Men han är väl van, är man italienare så är man ;D

I pajen så är det nötfärs blandat med cream fresch (kräm fräsch, haha) och böngroddar. Slängt ner köttröran i pajskalet (som faktiskt är köpt idag, snabbt och praktiskt), på med riven ost (idag blev det mozzarella) och lägga lite pajdeg ovanpå om man vill. Går bra att köra utan osså, men jag gillar deg så det blir extra gott så ;D Och har ni lagt pajdeg ovanpå så glöm inte sliska på med ett ägg.

Till efterrätt ikväll blir det fruktsallad, åhhh... Nu känns det som sommar =)


Hem & villa mässan

Jag och mamma har vatt på Hem & villa mässan idag. Herregud så mycket folk, usch!! Vi tog dagen idag för att vi trodde det skulle vara mindre folk idag än imorgon. Men jaja, knuffas lite och trampa folk med vilje på fötterna är aldrig fel ;D Mooohaha...
Vi hittade snygga och sköna stolar i färgen röd som passar perfekt till vår uteservering. Nu ska vi bara räkna hur många stolar vi ska ha, ca 120 och beställa nästa vecka. Lite extas över stolarna är jag ;) Och dom är så praktiska, dom går att stapla och ha året runt ute och är ändå lika fina =)
Jag köpte som vanligt korv, nää ingen vanlig korv förstås. Detta året blev det en älgkorv, inte alls stark den var helt lagom och god =P Ibland har jag köpt strutskorv, hjort eller något annat med god smak. Första gången jag gillade älg, den brukar ha en stark smak i vanliga fall.
Sen tävlade vi överallt det gick att tävla, så nu hoppas vi att någon ringer och säger vi har vunnit ett fint badkar eller en resa ;D hahahaha...


RSS 2.0