Full rulle hela dagen

Vilken morgon... Vaknade lite försent, men hann slänga i mig två mackor. Bra jobbat!! Sen var det bara att rusa bort till bussen, jag var där 8.56 och den går 8.58. Tajming =) MEN, bussen kom aldrig. Nästa buss kom istället, 9.13. Vadå onödigt att stressa, springa sönder mina ben och sen frysa ihjäl!! Kom iallafall i tid till sjukgymnasten, viktigast =)

Nu ska jag dammsuga och ta det lite lugnt. Om ca en timme, ner till stan för att kolla på julklappar, hämta mina vinterjackor på kemtvätten och köpa ett mobilskal till min nya leksak. Hihiiii =) Sen på eftermiddagen kommer Maria, då blir det shopping på Maxi. Jeee =)

Det viktigaste på hela dagen, kl 21.00 är det Greys. Stör mig INTE!!

Bild från imorse på vårt fina moderna istorn


ÄNTLIGEN!!!

Wiiiiiiiii..... Min iphone 4s kom idag (den jag bloggar från NU, hihii), efterlängtad sen jag beställde den =) En egen julklapp till mig själv, den enda detta året från mig till mig ;) Eller, jag måste köpa ett skal osså. Så ett extra paket då =)
Så det blev ingetting att ta ner julboxarna i källaren idag, hade inte tid förstår ni ;D


Storm igår

Klass 3 varning igår för storm.
Jaa fy tusan vad det blåste!!! Bron var helt avstängd, alla cyklar låg överallt, krukor hade gått i sönder och alla stolarna på Lilla Torg flög huller och buller i uteserveringen. Helt kaos!! Men det roliga var, när jag sitter och käkar mina spaghetti så säger jag till en på jobb, "tänk om granen skulle ramla på torget". Kvällen går, och vi har bara danska gäster, dom kommer jo inte hem för att bron är avstängd.
När klockan äntligen blev 22.45 låste jag dörrarna och ska gå till bussen, och då måste jag passera torget. Jooo granen låg ner. Det är en gigantisk stor julgran. När jag kommer fram till granen så hade den inte ramlat, utan knäckts. Sjukt!!!

Jag tog ett foto med min mobil, där av man ser inte så bra. Ganska mörkt. Men här kommer bilden ändå, stackars julgranen


Pryl-lebb

Jaa jag är en prylbög!! Stolt är jag osså *tuttslag på det* Eller prylbög, njaa... Mer åt pryllebb hållet (hur nu ordet skrivs, tillsammans eller var för sig. Värsta särskrivning här ja, haha). För att jag är ingen kille, eller bög, så pryllebb låter mycket bättre. Fast lebb är jag inte heller förstås, hmm... Pryltokig kör vi med istället, unisex ;)

Jag skrev jo innan att jag hade beställt en iphone 4s, och nu vill jag ha den. Leka och pilla med den. När kommer den?
Hoppas jag får den denna veckan =)


Ser jag ut som en pryllebb?


Första advent

Nu tändas tusen juleljus
på jordens mörka rund
Och tusen, tusen strålar ock
på himlens djupblå grund


Första advent idag, nu är det jul igen =) Jag älskar julen, bästa högtiden. Så mysigt... Jag har ett eget tomteland här hemma, hihii...


iphone 4s påväg

Sådär ja, då var iphone 4s beställd. Vill egentligen inte ha den, älskar min söta 3gs. Den är så behaglig i handen med sina rundade hörn. Men det var något krångel med senaste fakturan och när mamma ringde och pratade med kundtjänst igår så satt där en helt störd nisse i luren. Så till sist pratade mamma med en av dom högsta cheferna på Telenor, fakturan ströks och han såg att mitt abonnemang hade gått ut i oktober. Så idag ringer mamma och berättar det för mig, och vi fick ett super bra erbjudande angående 4s som plåster på såret (ett bamseplåster). Jag tvekade först, tänkte och hade mig. Sen, varför inte?!! =) Gillar jag inte den kan jag sälja fyrkanten och ta tillbaka min 3gs =)
En till två veckor leveranstid, så nu är det bara att vänta... *visslar*


Målat ett rum till

När jag var hos mamma och pappa igår så fick jag jobba. Barnarbete!!! Jag målade om mammas kontor, för att pappa hade inte gjort det bra så fick jag (proffset) fixa till det och måla en omgång till.
Det blev riktigt snyggt!! Glömde ta en bild på rummet, men här får ni en på mig istället ;D


Målafärg på läpparna... Mmm gott?!! =)

Vila i frid Kurt Olsson

Vila i frid Lasse Brandeby.

Du fick mig och säkert resten av svenska folket att skratta. Du var charmig och trevlig man, och man blev alltid glad av att se dig.
Så hoppas du har det bra nu och är smärtfri...


Hem till mamma och pappa

Gomorgon. Nu sitter jag på stadsbussen, ska strax byta buss ner till Höllviken. Ska hem till mamma och pappa idag. Ska hjälpa mamma att måla om hennes kontor. Jag är verkligen i farten att måla =)

Det är dimma idag, perfekt om man vill gömma sig ;D


Filmtips


 
"I now pronounce you Chuck and Larry" (från min dvd-samling)
Filmen handlar om Larry, som har mist sin fru, och har två barn kvar. Larry och hans bästa kompis Chuck är brandmän och sätter sina liv inför döden varje dag på jobbet. Larry vill att hans barn ska må bra och ha ett säkert liv OM han skulle gå bort en dag, och ända sättet är att gifta sig (många lagar är rätt knepiga tycker jag). Men Larry vill inte ha någon ny fru, så han får en super bra idé tycker HAN... Se fortsättningen på denna roliga film =)

Kändisar som är med: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi

Garv: ***
Handlingen: ****
Helheten: ***

Nu är det snart färdigt

Nu börjar det hända grejer i sovrummet ;) Haha... Inget snusk, men nymålat är de. Var med mamma idag och köpte färg, wiii =) Fast det blev inte den färgen jag ville ha, den matchade inte så jätte bra till tapeten som jag har som fondvägg.
Målat hela sovrummet förutom bakom elementet, måste köpa en mini mini roller. Och samtidigt ska elementet få en uppfräschning osså med ny färg.
När allt är färdigt så kommer det upp bilder, både före och efter =)

Nedräkning

Längtar till julen, bara 12 dagar kvar till första advent. Åhhh... Nedräkning!!!

Massa tända ljus, tomtar överallt, rött, grönt, silver, guld, vitt, julegran och hoppas på snö =) Ni ska få se mitt tomteland, hihii...


Är det jag? Är det jag?

Det är någon som har spelat på stryktipset på Hemköp vid Triangeln och vann i lördags 20 miljoner kr. Men det är ingen som har hämtat pengarna än. Tänk om det var jag *drömmer mig bort* Undra vem det är? =)


Filmtips


 
Har skapat en ny kategori idag, Filmtips. Här tänker jag lägga ut filmer som jag tycker är bra och värda att se, och berätta lite om dom. Kommer välja filmer från min dvd-samling, hyrfilmer och dom filmerna som visas på teven. Jaa biofilmer osså, för jag älskar att gå på bio. Kommer att betygsätta filmerna, från skala 1-5.

Så här komer första... *trummvirvel*

Tintin 3D
Ni som läste min blogg (om det är någon som gör det huvudtaget) igår vet att jag var på bio, då såg jag Tintin i 3D. Var ingen höjdarfilm måste jag säga. Men den var jätte välgjord, alla personerna såg så verkliga ut. Och jag läste i någon tidning (tror det var i Sydsvenskan) att skaparna av filmen hade fått väldigt mycket beröm för just detta att alla personerna såg verkliga ut. Det är nog den första filmen som jag har sett att det är gjort så bra. Nästan man blev lite förälskad i Tintin ;)
Själva historian var lite för enkel och ingen spänning alls tyckte jag. Under filmens gång fanns det stunder med fniss och skratt, och det lyfte filmen lite. Annars är filmen perfekt till barn, mycket enkel och lätt.

Hur den är gjord: *****
Berättelsen: **
Helheten: ***

Födelsedagfest, bio, tupperware

Igår var jag och baby bjudna till Thildas födelsedagsfest i Eslöv. Det blev en lugn och trevlig kväll med mycket prat och pizza =P Förra veckan hade Thilda Tupperware party, så igår fick vi våra saker. Wiii =) Köpte två 1,6 L boxar och två 1 L boxar av samma serie. Tänkte ha mjöl och socker i dom stora, och dom små vet jag inte ännu. Får kolla i bakskåpet vad som kan vara bra att ha i en plastburk =) Så det var inte bara Thilda som fick öppna presenter, vi fick osså ;D

Träffade min kusin Jeff idag, wiii =) Vi var och såg Tintin i 3D på bio. Personerna såg så verkliga ut, har jag aldrig sett förutom i någon animerad film. Men annars var den bara okej, kanske för att jag inte gillar Tintin så mycket. Efter bion var vi och käkade oss sprängd fyllda på El Patio vid Värnhem. Så gott det var =P

En lyckad helg =)


Farsdag

Idag är det farsdag, så GRATTIS alla pappor där ute i avlånga Sverige, Norge, Finland, Island och Estland som firar idag. Vet ni varför vi firar farsdag? Jo för det fanns en pappa i USA 1910 som tog hand om alla sina sex barn själv, så ville den ena dottern hedra sin pappa för att han var så duktig. Så den 19 juni 1910 var första farsdag dag. Vi hade samma datum här i Sverige när dagen kom hit 1931, men dagen flyttades för att det skulle va bra förhållande till morsdag.

Det finns 2,3 miljoner pappor i Sverige, och dom flesta bor i Stockholms län, Västra Götalands län och såklart i Skåne län. På Gotland bor där minst pappor.

Världens äldsta pappa bor i Indien och var 94 år när hans första son föddes. Han hade vatt singel i 90 år, sen träffade han sin fru som är 52 år. En riktig krutgubbe =)

Grattis ännu en gång till alla pappor, och ha en underbar dag!!

(Informationen är hämtad från posten, fast med mina egna ord)

11-11-11

Vilka konstiga datum vi har... Tänk osså när klockan var 11 minuter över 11, plus 11 sekunder. Wooow ;D Haha

Jag är en streckgubbe

Alarmet ringde halv 7, fy tusan!! Men gick upp kl 7, hihii. Var längsen man vaknade så tidigt, typ för 2 år sen eller nåt =) Var hos sjukgymnast första gången med ryggen, har haft ont i ca 6-7år nu. Man har ett sånt trevligt jobb förstår ni ;D
Som jag fnissade och tänkte, vad håller hon på med? Hon drog en plastpinne, typ en drinkpinne med knopp, på hela min kropp och det kittlades. Hon kallade det "dra streck", jaha är jag en streckgubbe nu? Hmm... Men det hjälpte, kände att mina axlar var inte lika tunga och gjorde mindre ont i ryggen under hela dagen. Hoppas detta nu funkar så jag slipper ha ont i ryggen varje dag, vill jo kunna diska, baka, laga mat, städa, promenera, jobba igen utan dessa smärtor. Jag håller tummarna!!!

Thilda, min kompis från Eslöv, kom till stan för att köpa bärsele till sin bebis (som finns fortfarande i magen), så jag hängde med för att köpa den. Sen blev det mys fika på Espresso, nam nam =)

Renovering

Äntligen har jag börjat med renoveringen i sovrummet. Har velat målat om i snart 2 år. Men sen har jag velat fram och tillbaka, och inte haft tid i heller vissa perioder på grund av mycket jobb. Men nu så =)

Började att spackla, tejpa och faktiskt grundmålat två väggar igår. Och efter jobb idag fortsätter det. Nu finns det ingen återvändo ;D


Plan B - banan

NÄÄÄ... Min macka hamnade på mattan!! Varför då? Amen inte idag, det är fredag jo!! Ahhhh!!
Ni som inte känner mig, så är detta inget ovanligt i min vardag. Jag är så jäkla klumpig. Jag går tex in i dörrkarmar, bord, stolar och in i folk. Sen är jag expert på att snubbla på mig själv, haha.

Palla att bre en macka till, det får bli en banan istället =)


RSS 2.0