Dansa grabbar!!

Åhh... Jag bara älskar när grabbar kan dansa. Det är så läckert, nam nam... Man blir helt till sig jo =) Haha ;D
Sen kvittar det om det är bugg, breakdance, salsa, discodans... Bara se hur de kan röra sig till musiken är så ljuvligt att se =)

Jag älskar att dansa, men kan inte. Jag gör det för att jag gillar att röra på mig, sen skit samma hur det ser ut. Hihii ;) Men när en grabb som kan dansa och få en själv att känna att man dansar bra, då är det gnistror som slår voltor =)


Han är min nya man. Åhhh sexy ;D
http://www.youtube.com/watch?v=EgaX5QuMGR8


Ett hemligt samtal ;)

Wiiiii =)
Fick ett samtal igår som gjorde mig glad, hihii. Nu börjar det gå framåt...
Ett samtal som innebar att det kommer att ske ett möte den 4/7. Men jag kommer inte att säga någoting. Nyfiken va? ;)
Vill inte säga vad det är om det inte blir något. Så håll ut mina söööötizar, ni kommer att få reda på det senare =)


Såhär glad är jag nu ;D

Min solbränna

Jag och min vitamin brukar tävla vem som är brunast varje år. Tror vi har vunnit lika många ggr, eller jaa vi håller inte räkningen ;) Hahaha...
Nu har vi kommit överrens om att tävla igen =) Jag solar med skånska-solen medan hon har NY-solen. Så vi får se när hon kommer hem i slutet av juni vilken sol som är bäst. Fast det är samma sol, finns jo bara en ;D
Måste bara säga att jag har fått en väldig fin färg *njuter* Den skånska solen är bäst, eller här hemma i Sverige iallafall ;)


Ingen snuskbild, den är taget på höften. Bara så att ni vet ;)


Ni är mitt liv!!

Idag har jag vatt lite kärleksfull, hihii. Okej det är jag rätt ofta, men lite extra nu då =) Man måste visa dom man älskar sin kärlek. Fast dom redan vet det så måste man säga och visa att man älskar den/dom. Man ska aldrig ta någon/något för givet. Det är då allt rasar...
Jag och mina kompisar säger ofta hur mycket vi tycker om varann, att vi saknar varann och skickar massa hjärtan och pussar. Vi är super sööööta =) Jag tror att jag och mina kompisar är dom bästa i hela världen. Så känner jag det iallafall =)
Jag hade inte klarat mig utan min familj och kompisar. Ni är allt, ni är mitt liv och jag gör allt för er!!


Herregud!!! Hjäääälp....

Herregud... Vad ska jag käka idag?
Jag käkar alltid på jobbet, lagar aldrig mat. Men jag är ledig idag. Oppssiii... Hur ska detta gå?!!
Det får kanske bli mackor eller yoghurt som vanligt då ;)


Hjäääälp.... Bjuder du hem mig på mat, eller? ;)

Gud straffar en

Jaha, vädret blev inte bättre idag heller. Kanske för att jag glömde städa badrummet igår?!! Hmm... Gud (han där uppe som har näsan i vädret) kanske straffar mig...
Iallafall, blir det sjukgymnasten nu. Wiii ska bli så skönt =) Sen får jag väl städa det jäkla badrummet!!!! Och börja fixa med mina bilder från detta året, är lite efter ;) Ojojoj, måste handla osså. Kylen behöver näring =)


Dagens outfit


Vit tröja - HM
Militär capri - Italien
Svart bälte - Topp 12


Fortfarande fest?

Gomorron.
Idag tog jag sovmorron och sov ut, så himla skönt =) Jag visste att vädret skulle inte vara så bra idag så därför ställde jag inte klockan.

Älskar sol och värme, vill ha det året runt men idag va det ganska skönt att det va dåligt väder. Ska storstäda lägenheten, för det ser ut som det är fortfarande är fest hos mig. Har inte rört nåt alls från lördagsfesten, urk så rälig jag är!! Haha... Men har inte haft tid alls.
Söndag morron när vi kom hem från Etage så pallade jag inte, visste att jag skulle upp snart igen. Så efter 2,5 timmars sömn var man uppe igen och då blev det bara fixa sig, frukost och ge sig i väg. När jag kom hem sen igen på söndags kväll, så blev det sminka sig och ta på sig och dra direkt till jobb för att möta upp grabbarna. Och igår tänkte jag fixa allt men det var jo stor sol och varmt, så det blev stranden. Kan ALDRIG tacka nä till stranden!! Åhhh, hihii ;) Och när jag kom hem från stranden så blev det duschen och in till stan för att möta upp en kompis som har flyttat hem igen från Sthlm, Jackie (Jacqueline). Efter hon shoppat färdigt så drog jag till jobb och där var jag till kl 01.
Men NU ska jag städa, inget/ingen kan störa mig idag. Måste bli rent här igen, hatar smuts!!

Nu ska jag sluta klottra här och låta er återgå till er vardag ;D Ha en bra regnig dag, och hoppas på sol och värme imorrn igen =)


Söndags festen

Just nu sitter jag på jobb. Bläää... Haha. Men är på kontoret idag, så är ganska lugnt här. Förutom att jag ska göra schema till hela köket för nästa månad. Heja heja Knazen ;D

Igår/ i natt var det personalfest för restaurang och hotell folk från city.
Vi på jobb började på Mello Yello medan varsin cider eller öl, och visa hann med två öl. Drog till Centerliter på en till cider eller öl. Nu var vi klara för festen, wiiii =)
Där splittrades vi upp. Några dansade på ett golv, andra på ett annat golv, några spelade på Black Jack och andra kunde inte gå. Haha... Var en rolig början på kvällen, men sen blev jag trött. Hade bara sovit i ca 2,5 timme. Haha... Och de brukar alltid ha ett liveband men inte i år. Kan vara för att de har bytt ägare på nattklubben. Rätt tråkigt faktiskt...
Så jag var den första som drog hem av oss nio. Och jag brukar gå sist i vanliga fall ;) Man får väl ändra sin rutin lite, överraska alla med nåt oväntat. Haha, eller nåt ;D



Här är jag och några av mina grabbar. Dom andra paxar ett bord till oss =)

Personalfest

Har precis kommit hem från föräldrarna, och nu sminkar jag mig och väljer kläder till ikväll. Japp det är söndag och jag ska gå ut. Haha =)
Asså det är personalfest för restaurang och hotell folk. Det är alltid en sommarfest och en julfest, brukar vara super skoj =)
Och ni andra därute, natti natti sov sött medan jag glider runt med mina ballarinaskor =)



Mors dag

När vi (jag, Sabina, Pernilla) kom hem från Etage igår va klockan runt 6-tiden. Satte alarmet på kl 9, för att jag skulle till mina föräldrar och Sabina skulle träffa sin moster.
När alarmet ringde kändes det som att jag satte precis på alarmet, så jag tänkte att jag hade ställt fel på klockan. Men nää... Klockan var 9, usch!!

Var i Höllviken kl 11.30 och ska stanna här hela kvällen. Vi ska slappa, grilla och jag ska lära mamma hur hennes mors dags present funkar. Hon fick en kamera av mig och brosan. Hon blev övergla, så roooooligt =)

Och igen, GRATTIS alla mammor i hela denna världen

Eurovision kvällen

Med balkongdörren öppen, hög volym på teven och munnen full av nåting av matvägen så glodde vi intensivt på Eurovision. Vi (jag, Klumpen, Sabina, Pernilla, Peter, Linus) var helt besatta i röstningen. Varje gång Sverige fick poäng så vrålade vi, speciellt när vi fick 12 poäng. Wiiii =) Tror att hela kvarteret hörde oss, hihii. Men så hääääärligt att VI vann, helt najs jo!!!!!
Men hade vi inte vunnit så hade det vatt nåt fel... För vi hade jo klart den bästa låten, det var jo inget annat land som kunde jämförs med oss. Låg inte ens i närheten av hennes nivå.
På andra plats tycker jag Malta <3 Så snygg han var osså, mmm. Hånglade nästan upp teven ;D

Jag hade gjort en egen röstning mellan oss. Och den som vann var Klumpen och Sabina, delad första plats. Dom vann en triss, och på den vann dom 25kr. Kunde inte bli ett bättre pris jo ;)

Direkt efter Eurovision små sprang vi ut från lägenheten och tog bussen in till stan för att dansa på Etage. Gratis bussresa, mooohaha ;) Etage hade jo tema 70, 80, 90-tals musik, men så kasst det var. Näää tack!! Och DJ:n var hämtad direkt från 80-talet, liiiiiite häftigt =)

En super trevlig Eurovision detta året, både för Sverige och för mig och mina kompisar =)
Wiiii =)



(Klumpen, Sabina, Pernilla, Peter)
Inne på Etage och dansar, wiiii =)



(Sabina, Klumpen, Knazen, Pernilla)
Vimmelbild från Etage =) Årets bästa bild hittills ;)



DJ:n... Hihiii...

Ett paket på väg

På väg till mina föräldrar nu för att fira mors dag. Eller jag är alltid hemma varje söndag och hälsar på, men lite mer speciellt nu =) Har blommor och ett paket med mig =)

Grattis till alla mammor därute i världen


REDO!!! =)

Nu är jag och mina kompisar redo för Eurovision =)


Eurovision fest ikväll

Så skönt... Ligger i parken och njuter med musik i öronen =) Ska bara ligger här och koppla av 1-2 timmar, sen blir det att fixa där hemma. Ska plocka undan, vika tvätt, diska, slå in mammas present (mors dag imorron), duscha, måla naglarna och fixa allt till festen ikväll. Har redan vatt och handlat det sista, och så mycket folk det va. Stod 20 min i kö på Hemköp och 15 min på Systemet, fullpackat med folk. Usch, haha... Men det är fixat nu =)
Ni som har missat det, så har jag fest ikväll. Vi ska kolla på Eurovision och efter blir det Etage som har 70, 80, 90-talets tema. Ikväll ska vi ha så jäkla skoj =)
Ni får osså ha en skoj kväll, och heja Sverige =)

Bild från förra helgen


Först stranden sen fullt ös på jobb igår

Var åkte vi igår och vad gjorde jag?
Det blev inte utanför stan, det blev vid Sibbarp. Anna gillar inte sand så därför blev det Sibbarp, men hon måste gillar små djur för det fanns det i tusentals.
Anna (hon som hade bilen) var tvungen att hämta upp sin dotter på dagis, därför kunde vi inte åka utanför stan denna gången. Och det blev inte så många timmar i solen, men glad ändå för att bara få några minuter. Så härligt med soooool och värme =)

Efter stranden var jag kl 16 på jobb, och var hemma igen kl 03. Vi hade fullt ös hela kvällen. Men det var jo fredag, löning och underbart väder =)
Vad hände under kvällen? Joo, en tjej typ halv raggade på mig. Hon tyckte jag va så sööööt och kallade på mig hela tiden, och sen frågade hon när jag skulle sluta. Hihii söt tjej =)
Sen fick jag höra av en kvinna och hennes dotter att jag var en jätte duktig servitris och det syntes att jag kunde mitt jobb. Kul när folk uppskattar det man gör =)



Vart ska vi?

Om ca 45 min har jag en bil som kommer för att hämta upp mig, precis utanför porten. Känner mig lite som en kändis, hihii =) Det ända som fattas är röda mattan och klackaskorna, och jaa... Några hysteriska paparazzi ;)
Min kompis har köpt bil i onsdags, så nu ville hon dra utanför stan (Malmö, de som inte vet va jag bor) till nån strand.
Men hinner jag att käka frukost i lugn och ro, tvätta mig, raka benen och packa väskan? Det är dagens fråga!! Haha...
Svar på dagens fråga: Jaa för tusan, jag är en snabbis men noggran ;)

Så vi får se vad maskinen med fyra hjul tar oss =) Ni får ha en trevlig dag

Nyvaken liten fjant


Strand dagar!!

Det har blivit stranden nu varje dag, man får passa på när vädret är såhär underbart =) Därför har bloggen fått vila i skuggan lite =)
Hoppas ni kan håller ut =) Och förhoppningsvis så ligger ni osså och steker er =)

Bild från idag på Ribban


Sand i öronen

Jordgubbar, sand i öronen, svett rinnandes... Var helt najs på stranden =)
Det var bara jag och Jamal som avnjöt denna dagen tillsammans. Efter ett tag var vi vrålhungriga, så han bjöd på lunch. Fick min spätta, nam nam.
Tack =)


BLOD!!!!!!

Ajjjj... Jag tror jag brände hela hårbottnen igår. Har inte kunnat borsta håret igår eller imorse, svinont!! Och känner jag på hårbottnen är den helt ömt, eller det räcker att jag känner utanpå håret. Och nu efter duschen skulle jag försiktigt borsta ut håret, då blöder jag =( Usch!!
Vad ska jag göra?????



Gör mig inte lessen, för då får ni se denna fula grimasen. Haha


20% rabatt, ja tack =)

Förra veckan hade HM jo 20% rabatt på hela köpet på minst tre varor. Man får jo passa på när man äntligen hittade några linne/tröjor. Dom hade visst fått in lite sommarkläder nu som passade mig =)
Glömt att visa er inköpet, men här kommer mina söööötiz linnen =)


Dagens outfit



Grön tubtopp - Gina Tricot
Jeans shorts - New Yorker
Grönt bälte - HM


Tips till mors dag

Man behöver inte köpa nåt, men vill man det ändå så kommer här lite förslag:
• Hennes favis blommor, eller blommor i hennes favis färg
• Bok
• Bjuda på restaurang/fika/en glass
• Sommarklänning/bikini
• Något till hemmet. Glas, muggar, små skålar, bordstabletter/duk, handdukar, lambi papper (så mjukt mot händer och rumpor) haha...
• Dra till Köpenhamn
• Spela minigolf


Och ni som inte ha råd eller vill inte ge något men ändå visa sin kärlek så kommer här tips till er:
• Baka nån kaka/tårta
• Bjud hem på middag
• Ta bilen och kör på en utflykt. Och vi som bor i Skåne, då kör ni mot Österlen. Myyyys =)
• Grillfest
• Plocka blommor till en bukett
• Rita en teckning eller skriva något fint så som en dikt eller något liknande
• Långpromenad i skogen eller längs stranden
• Klipp ut en prinsesskrona och dekorera. Så syns mamsen hela dagen

Hoppas det var något som dög ;)


Om en månad <3

Igår om en månad landar min kusin på hemmaplan, wiiii =) Hon stannar 10 dagar sen åker hon tillbax till NY. Ska bli så jäkla skoj att få se henne =)
Vi ska ha en hel dag tillsammans, från morron till natt. Sen får jag komma varje dag och käka, hihiii. Mosters mat är så himla goooo =P Går inte tacka nä till familj och go mat ;D

Vi är världens bästa vitaminer, du och jag <3


Mors dag

Jag trodde det var nästa söndag och inte nu i helgen. Jag är helt borta, typ ligger bland alla blommorna på en äng och svävar iväg. Ehhh va?
Iallafall...
Glöm inte er underbara mamma på söndag. Visa att ni bryr er och uppskatta henne. För mamma är den bästa personen i hela världen!!


Armen är tom

Super störigt!!!!
Jag går och kollar hela tiden vad klockan är på armen, men där är ingen klocka. Armen bara lyser tom, kunde vatt eko osså om armen typ var ihålig. Jag glömde min klocka hemma hos Klumpen i lördags, grrr jobbigt.
Men får tillbax den på lördag då hon kommer till mig =)


Det är inte skit ni ser på golvet, det är hack. Ville bara säga det, är ingen smutslisa =)


Dagens outfit

T-shirt - HM
Jeans shorts - New Yorker
Neon rosa bälte - Lindex


Stranden

Wiiii... Första strandbesöket med bikini detta året =)
Stranden är den bästa platsen i hela världen, sen kvittar det vilken strand. Känna sanden under fötterna, lukten av hav och alla ljud vinden har med sig. Åhh... Mitt paradis =)
Lite blåsigt idag med, men äsch... Kvittar ;)


Sexigt med vita strumpor ;)

I veckan köpte jag nya strumpor, sommarstrumpor. Fast jag brukar inte använda strumpor alls under sommaren =) Är ett barfota barn =) Men när man tränar har jag, och om det blir bajs sommar som in i helvetet. Då kan det behövas i några av skorna.
Och detta är första gången jag har köpt en annan färg än vita. Jag äääälskar vita strumpor. Det är så hett och sexigt med vita strumpor, åhhh... Ska du impa på mig, ha vita strumpor!!!! Ingen annan färg gäller ;)


Glass på balkongen

Efter ha solat några timmar i parken blev det att gå hem. Vill inte bränna mig och jag skulle tvätta. Skulle tvätta egentligen på tisdag men fanns en tid ledig idag, så passa på när man inte har något planerat idag =) Så najs att få det överstökat, så att man kan ha skoj i veckan istället =)
Medan jag väntade på första tvätten skulle bli färdig, så blev det två Päronsplitt. Mmm =P Ultra gott!!!! Kanske blir fler idag efter maten, vem vet?!! ;)


Sol i parken

Ligger i parken och solar, åhhh =) Andra gången detta året man tar på sig bikini, och det är underbart =)
Tänkte gå till stranden men det var för blåsigt. Nästa gång ;)
Hoppas ni osså har en mysig söndag i solen


Bra start på dagen

Wiiii FRUKOST!!!!!
Thilda fixade värsta hotellfrukost ;D

 

Mmm färska bär!!!!! =P





Så gott det var =)


Dansgala ikväll med Perikles och Scotts <3

Ikväll smäller det, wiiii =)
Vi ska dansa till svetten rinner ner i skorna så att det blir översvämning. Plaska vattenpöl, jiihaa ;D Jag menar att vi ska till Dansgalan ikväll, Perikles och Scotts spelar lajv =) Och de har schlagergolv heeeeela kvällen osså =)

Blir ingen märkvärdig outfit ikväll, har jo fortfarande inte hittat några linne. Har jo mina kjolar och shorts, men inget som matchar till. Så jag får ta något i garderoben. Men skit samma, ska studsa ändå ;D

Är nyduschad nu, mmm håret luktar ljuvligt *sniffar*
Så nu blir det lite käk, packa väskan, ladda kameran och ta bussen till tåget om 2 timmar till Eslöv =) Där blir det förfest innan Dansgalan. Och natten ska jag spendera med Klumpen i hennes säng, gnida in svetten i lakanen och kudden. Hihiii ;D


Exploderad hjärna igår

Ahhh... Igår på jobb var det helt kaos!!!! Hela mitt huvudet ville explodera under kvällen. Tänker er om den hade exploderat, och att det fanns hjärnstubstans i hela baren. Att det glider slemmiga köttbitar längs flaskorna, hamnar bland isen som ska serveras i drinkarna och på golvet så att alla halkar runt. Mmm fräscht =)
Va så jäkla skönt att komma hem efter jobbet i natt. Tvätta sig och bara somna direkt i sängen. Åhhh underbart naaaajs...
Nu känns det bättre efter frukosten och pratat med mamsen =)


Aviici konserten hade efterparty på Etage

Onsdagskväll tränade jag först Sh'bam (typ Zumba liknande), sen drog jag till jobb för att stänga. Brosan mådde inte så bra =( Och i samma veva så gick jag och fyra från jobb ut. Hade snackas om det innan, för det var jo som en fredagskväll.
Det var fullpackat inne på Etage!!! Tydligen var det efterparty där från Aviici konserten. Man var som en liten sardin emellan åt =) Dansa lite och sen gick jag hem tidigt faktiskt, var lite trött. Men rolig timme ändå med grabbarna från jobb =)

Lite bilder kommer snart upp...


Ny glass

När jag bjöd töserna på glass innan idag, så blev det den nya glassen från GB. Sandwich i kartong.

Den smakade super gott, så den rekomenderar jag verkligen. Smakade precis som Sandwichen =)


Töser + glass = käääärlek

Klumpen och Pernilla kom förbi en stund efter de hade slutat på skolan. Det blev glass till fika och flädersaft som alltid till dricka. Nam nam =P



En 2 år gammal bild på oss tre =) Sääääxiga bitches, hahaha ;D
Jag, Klumpen, Pernilla

Laddat kylen och frysen

Har precis vatt och handlat. Nu är kylen laddad med mjölk och yoghurt. Och frysen med päronsplitt och annan glass. Åhhhh jag är i himmelriket =)


Romantisk stund med tomater

Nu har jag och mina mini tomater haft en romantisk stund tillsammans. Jag bjöd in några skivor bröd, många gurkskivor och lite smör. Det blev så mysigt tilltammans, så romantiskt i munnen när alla blandade sig med alla. Nam nam för frukost =P


Tablettfri!!!!!

Jeeee.... Nu är jag tablettfri *studsar*
Nu får jag bara vänta några veckor och se om de har hjälpt. Vet ej hur länge medicinen sitter kvar i kroppen. Ähh, just nu bryr jag mig inte. Nu är det mjölk, glass och yoghurt som gäller för hela slanten <3


Shoppat

I söndags var jag med min sötnos Maria på Centersyd och shoppade lite =) Behöver linne och tröjor, har gett nästa bort alla mina. De var små, så behövde rensa lite i garderoben. Och tror ni jag hittade några? Nää... Eller en t-shirt hittade jag, men hallååå inga andra tröjor. Fast hittade 3 par shorts istället, wiii =)



Vitamin, älskar du mina nya shorts? ;)
(min kusin bor jo i NY, så lite inspirerad blev jag när jag såg dessa)


Dop i Eslöv

I lördags döptes Agnes, Thildas lilla bebis. Hon är redan 4 månader, vad tiden går foooort. Och min guddotter Samantha kan redan gå själv, herregud!! Otroligt med skojigt =) Man måste spar på tiden ;D
Allt gick bra i kyrkan, Agnes var helt lugn och fin under hela dopet. Duktig flicka!! =) Arrrrrmen!!!
Efter fikan så drog alla vi töser (jag, Klumpen, Thilda, Pernilla, Jennie och Emma) till Donkan. Ibland får vara sliskig, nam nam ;D Mätt och belåten åker jag, Klumpen och Jennie hem till Klumpen. Snackar, sjunger och dansar lite, wiiii... Halv 9 promenerade vi till Thilda, hon hade lite fest. Alla töser samlade igen, häääärligt!! Jag krängde en hel popcornpåse nästan, gooooott =P Något fick jag ta mig till medan de andra söp, haha.
En trevlig heldag med mina älskade töser <3


I kyrkan. Agnes skrattade och var lugn hela tiden =)


Töserna <3


Parfym till salu

Har rensat i mitt parfym skåp idag. Har några stycken som jag inte använder, lite impuls köp. Hihii =) Istället för att de står i mitt skåp i ett hörn, så är det bättre någon annan har de och att de används =)
De är köpta under förra året, är knappt använda, så säljer de för 100 kr/st. Intresserad?

DKNY - Delicious candy apples (limited edition)
Hilary Duff - Wrapped with love
Naomi Campbell - Cat deluxe, At night


Tjohoo, tillbax nu

Ursäkta mig för att jag inte har klottrat något här på ett bra tag. Jag har inte haft någon tid, och det ha vatt lite körigt i det privata.
Men nu har jag mer ork och energi, så nu får jag ta tag i mina fingrar och börja att blogga här igen =)

Heja heja knazen!!!!


RSS 2.0