Söndag

Blev en sväng in på Nova Lund, Toys´r´us och Vellinge Blomman med Maria. Hon fick köpt det hon skulle köpa, presenter!! =) Efteråt blev det att sitta i bilen med pappa på uppfarten i en hel timme för att lära honom gpsen och hur man ringer från bilen. Pappa har köpt en ny bil, den nya Volvo jeepen. Han hade längtat hela dagen för att jag skulle komma hem och visa honom, naaaw så söt han är =)

Filmtips som ni INTE ska se

Jag gick ner till Hemmakväll under kvällen för att köpa några billiga filmer. Förstår varför dom kostade bara 19:-... Den första, The Watcher, var tråkig som man höll på att somna, hände ingetting och det var en thriller. Hmm?
Den andre, Long weekend, var bara så sjuk att jag vet inte vad jag ska säga, haha.

Jag har köpt en afrolampa

Innan jobbet idag var jag med mamma och kolla möbler och inredning. Och jag köpte en lampa till vardagsrummet, afrolampa var namnet på den. Haha, vilket namn och vilken lampa ;) Passar perfekt till mitt vardagsrum som är lite natur inspirerat.

När jag kom till jobbet efteråt så sitter min moster med hennes bästa kompis och hennes gäng från Sölvesborg på jobbet och har precis käkat och druckit massa vin. Ett härligt och glatt gäng =) Dom skulle till "Ladys night" på kvällen. Så där stod man på uteservering i solen med gasvärmen brännande ända ner i hårbotten och skrattade med och åt dessa kvinnor i en timme =) Haha... En skön lördag =)


Kocken är på G

Var på Cervera innan idag, dom hade 20% på hela butiken för medlemmar. Åhhh =) Så jag fick med mig hem en sil och en potatisskalare. Min pojkvän tycker inte om min potatisskalare för den är gammal och rostig. Men jag älskar den, den var min gammel mormors och den är super bra. Fast nu hittade jag en grön, min favis färg jo, så jag köpte en potatisskalare ändå =)

Nu står jag och lagar pasta till mig själv, efter en snabb runda på Maxi med Maria. Och ikväll är det min tv-dag, Greys och den dära serien efter. Vet inte vad den heter, men skoj är den =)


Första, men verkligen INTE sista

Tjohoo =)
Precis som alla andra på 2000-talet gör, så får väl jag också börja någon gång. Och idag börjar jag att blogga. Woooow!! Vad jag har blivit modern helt plötsligt ;)
Jag skaffade denna blogg för att min kusin har en, http://stylings.blogg.se, och det är skoj att läsa om hennes liv. Speciellt nu när hon är i New York på äventyr. Och som jag saknar henne!! <3
Så detta var mitt första inlägg, men verkligen inte mitt sista.
Vi ses =)


RSS 2.0