Foton på väg hem

Jag älskar att bläddra i fotoalbum, i riktiga då och inte på datorn. Så nu jäklar ska jag fixa mina egna. Har två redan färdiga, men de fixade jag för länge sen, ca 15 år sedan. Så nu börjar jag skicka in mina bilder från datorn. Börjar från 2006 och fram tills nu, fast skickar bara in ett år i taget. 2004 och 2005 tror jag att jag ordnade för några år sen, och dom ligger hos mamma och pappa. Så får kolla i genom mina foto där innan jag skickar in innan 2006.
Gud vad jag saknar vissa år, 2004-2006. Dom var super härliga och jätte skojiga =) Sen var det osså året 2008 och lite på år 2009. Men inget klår åren 2004, 2005 och 2006 <3

Här är en av bilderna jag har fått hem nu, jag och Klumpen på en fest utanför Höör, vi var högpunkterna som vanligt =)


Mini modellerna på TV3

Det här nya programmet på TV3 med mini modeller. Så konstiga tankar vissa personer har.
Jag håller med mammorna som säger, barn ska vara barn, inte växa upp för snabbt. Det ska jo bara vara en skoj grej, iallafall nu medan dom är barn.
Mamman till Katja, det verkar som hon leker med en levande docka. Det hon tycker, ska hennes dotter också tycka.

Vad tycker ni?


Städning hela veckan

Efter en jobbig och slitsam vecka med städning, fixar grejer och allt möjligt, så är renoveringen på jobbet färdigt. Vatt jätte jobbigt!! Från kl 8 till ca 23 varje dag och ingen mat nästan, så blir man trött både fysiskt och psykiskt. Men nu är det över =)
Fortsatte med städningen hemma i helgen, så i lördags sa vi adjö till julsakerna. Och igår blev det grov städning, allting fick en omgång med min trasa =) Så nu luktar det gott och är fräscht överallt, som vanligt =) Wiiiii =)


Sthlm resan =)

Då har man vatt i Sthlm för första gången nu, hääärligt =) Det hade snöat lite och med -4 var det lite kallare än vad vi har här nere.

Fredag 20/1
Vi tog flyget från Sturup till Arlanda, allt gick bra och super snabbt. Skönt och bekvämt =) Från Arlanda in till stan tog vi Arlanda Expressen som går ända in till centralen. Istället för en barn biljett (upp till 25år) och en vuxen biljett så tog vi två barn, hihii. Jag fick vilselede konduktören på tåget att jag var jäääätte kissignödig och frågade var toan fanns, och sa samtidigt att min kompis hade min biljett, men toan var sönder och han babblade på och bara skrev sin signatur utan att titta på biljetterna så noga. Moohaha, jag sparade 150kr ;) Vi var på Jensens Böfhus och käkade lunch när vi kom fram, vrålhungriga var vi. Sen letade vi upp hotellet och lämnade in bagaget för att kolla in gågatan =) Träffade på Jackie (min kompis från Malmö som bestämmde sig för att flytta hit på en dag, i måndags) i stan. Gick runt lite och sen blev det fika. Efter den mumsiga fikan träffade vi på Jackies kompis Jennika som bor här i Sthlm. Och här fick vi planka två ggr till tunnelbanan. Springa fort och trycka in 4 pers på en biljett, haha =) När affärerna stängde gick jag och Klumpen tillbaka till vårt hotell. Vi hade bestämt att vi skulle åka hem till Jennika under kvällen(där Jackie bor sålänge tills hon eget), och helt plötsligt ringer dom och säger att vi måste ta tunnelbanan 20.53 från centralen. Alltså 20 minuter på oss att tvätta av oss, sminka oss, ta på sig och plocka med viktiga saker. Vi hann inte med tunnelbanan, för det tar 10 minuter att gå ner till centralen. Men vi upptäckte att vi hade en tunnelbana som låg granne med hotellet =) Ner där och fick ingen hjälp av gubben i luckan, han sa bara två ggr: "Läs på skylten" men där stod inget som vi hade hjälp av. Tacka underbara Skånetrafiken för dom är bäst!!!! Efter åkturerna kom vi till Danderyd till sist, ett av Sthlms finaste område, med mini slott och gigantiska villor och trädgårdar. Underbar promenad från tunnelbanan till hennes hus =) Med skånsk musik, gott godis, kortspel och fyra skåningar så kan det bara bli trevligt =) Tillbaka till stan runt kl 01, och vi plankade in en gång till på tunnelbanan =) Sen gjorde Klumpen en glidtackling mitt på perrongen och gled ungefär 5m bort. Ajajaj och lite skoj var det =) Var jäkla halt!!! Det blev ingen utgång, alla åkte hem på sitt håll och vi hittade tillbaka till hotellet. Wiiii =) Och på vägen hem fick vi en gratis munk från BK, oöppnad förpackning, av en kille som vi krockade med för han kom ut från BK och vi rundade hörnet precis och vi fick munken =)

Lördagen 21/1
Käkade en super dunder go frukost. Det var en av dom bästa frukostbufferna, namnam =) Sen blev det Gamla stan, mysiga hus och gränder. Fick se slottet osså och vakterna som inte ler ;) Efteråt blev det lite shopping på stan, mot hotellet när allt stängdes. Ville shoppa mera, halllååå... Hihii =) Vi var så trötta, fötterna och ryggen ska vi inte tala om hur ont dom gjorde. Vi somna redan kl 23, pensionär varning!! Haha ;)

Söndag 22/1
Sov helt underbart, skön säng =) Samma goa frukost igen, åhhh... Men var fullt med folk idag, alla skulle väl checka ut idag. Som vi =(
Vi fick lämna bagaget där medan vi gick runt i stan och kollade i affärerna. Vi var trötta efter halva tiden, vi har jo gått från morgonen till kvällen varje dag. Så det blev en mjukglass för att få mer enegri =) Det blev lite i stan där vi inte hade gått, NK-huset och PK-huset, och ja, bara som turistattraktion då =) Efter all shopping så blev det faktiskt tunnelbana till hotellet för att hämta väskorna och tunnelbanan tillbaka till T-centralen, samma biljett jo så det är najs =) Efter hundra rulltrappor med jäkla väskor, kollade vi vilket spår tåget skulle gå ifrån och sen bar det av till Donkan. En hamburgare och lite pommes gjorde sus i magen efter en hel dag i stan. Handlade godis, vatten, yoghurt och baugett på Pressbyrå för att ha något till tåget hem. Ska jo sitta där i 5,5 timmar, drygt. Och jaa, om vi ändå snackar om tåg, vilket gammalt och slitet tåg. Haha, vi trodde dom skoja med oss. Nää fy fan!! Och åka baklänges fick vi med, bläää... Men det viktigaste, vi kom hem till Skåneland =) Sen var det bara ta sig hem och slänga sig i sin säng, mmm =)

Vatt en super trevlig resa med min Klump <3




Sthlm here we come!!!

Vi har gått upp, gjort vid oss och nu blir det frukost. Och klockan är typ bara 7.15, tidigt ;)
Mamma kommer kvart i och hämtar oss, sen bär det av till Sturup där ett plan ska ta oss till storstan Sthlm =)

Nu jäklar 08:or kommer dom störda skåningarna, wiiiii ;D


Snart redo inför Sthlm

Full rulle idag...
Först var jag hos sjukgymnasten, hem snabbt och fixa till mig så som mascara och byta byxor, sen ner till stan och klippa håret. Blev en liten ändrig. Trött på att vänta att håret ska bli långt igen, hänger bara så tråkigt. Så piffa till det lite, men vi får se hur ändrigen blir efter tag =) Om det blev bra eller inte, haha.
Fullt med småhår i ansikte gick jag till Espresso House för att fika med Anna och gullungen. Man fick vara i action hela tiden, Samantha kastade saker hela tiden =)
Efter en trevlig fika blev det snabbt inom jobb och hämta min resväska som mamma hade tatt med sig. Sen bar det hem och duscha av sig håren, käka något, började plocka fram till packningen. Nu ska jag bara packa ner allt, måste bara lufta väskan först. Trevligt regn/snö ute, som kommer in genom fönstret. Mmm mys =) haha...
Nu är naglarna målade och allt är framtaget, nu inväntas bara Klumpen, färdig packad väska och sova =)


Bakat och lagat mat

Kände mig duktig igår =)

Först på morgonen var jag hos sjukgymnasten, himla skönt. Vila lite när jag kom hem, ännu skönare =)
Sen började jag, jag bakade chokladkaka. Namnam så gott, plus så fick jag slicka skålen. Ensam hemma =)

Efter baby hade slutat att jobba, handlade vi och sen gjorde jag mat. Gjorde enchiladas (hur det stavas vet jag inte), blev super gott. Kände mig super stolt, jag som inte kan laga mat. Duktig jag är =)


Och nu efter min vanilj yoghurt med jordgubbar i, så ska jag börja ta ner julsakerna. Ja, jag bruka ha dom hela februari ut men är lite trött på det nu. Första gången i mitt liv, hmm... Något fel på mig?


Välkommen

Igår morse fick Thilda sin lilla flicka, Agnes. Grattis.

Välkommen till världen Agnes, hoppas du ska trivas här =)


Thilda och jag på Big Bowl 2009


Blev utskälld

Igår när jag skulle hoppa av bussen, så skulle en tant med huvan uppe gå av framför mig och bussen hade inte stannat ända in till trottaren. Precis när jag ska fråga henne om hon behövde hjälp så klarade hon att hoppa av. Sen gick hon sakt så jag gick förbi henne, då skriker hon "halllllåååå". Vänder mig om, då var det ingen tant, utan det var en tjej som var förståndshandikappad. "Så gör man inte, det tycker inte jag om", skriker hon igen och alla glor. Men som tur är tittade ingen på mig, för jag var redan långt före henne. Rörde inte henne, men tror hon blev rädd när jag gick förbi henne eller något annat. Ville inte skrämma henne =(


Ledig i 2,5 veckor

På måndag börjar vi renovera på jobbet. Så då är man ledig i 2,5 veckor, wiiii så najs =) Fast kommer att vara där lite då och då för att hjälpa till.
Det hade vatt skönt att åka iväg i två veckor till något varmt land *drömmer om vit sand, blått varmt saltvatten, hur solen steker sin näsa röd, äta all sorters frukt och kränga glass* Men nä, det går tyvärr inte =( Fast jag ska på en liten tur till Sthlm med Klumpen, jiihaaa =) Ska bli super skoj =) Har aldrig vatt där, men en sak vet jag iallafall... Shoppa kan jag göra i vilken stad jag än åker till ;D

Saker som jag ska göra under min ledighet?

• Måste fixa sovrummet helt färdigt. Bara små saker kvar
• Måla om alla dörrkarmar, 5st, och mina tre dörrar
• Fixa alla bilderna på datorn i ordning
• Jaa en ny design här osså, inte jul nu mer. Eller hemma hos mig är det, här har jag jul ändå till februari är slut. Det är så mörkt och tråkigt ute jo =)
• Min kompis Thilda är höggravid, så lilla flickebarnet kan komma när som helst =) Så till Eslöv för att gulla med bebis och se deras nya lägenhet blir det säkert =)
• Ut och promenera varje dag, så att man får röra på sig och få in frisk luft och havs doft i sig =)
• Träffa familjen, baby och mina underbara kompisar =)
• Och Sthlm då jaa =)


Replay jeans <3

Det blev Mobilia innan idag, där jag shoppade två par jeans. Ja egentligen ska jag inte handla någotting nu, ska spara alla pengar till Sthlm och shoppa loss där. Men är tvungen att ha nya jeans, för att alla mina jeans är typ 10 år gammal eller mer. Och ja dom passar men på den tiden hade jag typ "skejtar"kläder så allting är stort och så. Nä tack =) Så fyndat mina favis jeans på rea, Replay för bara 700kr. Sjukt naaajs =) Plus ett par från Tiger, super tajta ljusgrå.
Jag är jätte nöjd =)


Våren på G snart?

Åhh vilket underbart väder idag, fast det är kallt. När man kommer in i värmen så känns det som om skinnet har frusit fast. Haha... Hoppas våren kommer snart =)


God fortsättning...

God fortsättning...
Jaa det var ett rejält tag sedan jag skrev här, ber så mycket om ursäkt. Men har inte haft så jätte mycket tid eller lust att sitta framför datorn. Så här kommer en mini sammanfattning vad som har hänt sen jag sist skrev här =)

Julen kom, wiii... Bästa mysmånaden på hela året =) Och jag firade julen hemma hos mamma och pappa som alltid, och detta året kom kusinerna och moster. Och ja, min mormor såklart. Men hon ingår alltid på julafton =) Julafton innebar massa mat, choklad, spela spel, spela julklappsspelet, Kalle Anka, tomten (jag) kom och mycket skratt och mys =)

Lillejulafton (nu tar vi det visst inte iordning här, haha) kom Maria över och förlorade i Alfapet. Mooohaha... Men trevligt var det väl ändå?!! ;) Tycker jag iallafall =)

Sen var det dax för nyår, så jäkla snabbt det är mellan jul och nyår. Nyår skulle vi haft en månad senare tycker jag. Så hade magen lugnat ner sig efter all mat och godis, så att man hade kommit in i sin klänning som man köpte innan jul till nyår. Samma sak varje år ;) Men man kan inte få allt här i världen att funka som man själv vill =)
Jag och baby åkte till Eslöv för att fira med mina flickor. Vi var hemma hos Pernillas mamma, hon hade ett stort bord som ingen av oss har =) Pernilla hade lagat tre rätters med hjälp av Klumpens pojkvän Mattias. Sen var Jennie där och ja, Klumpen och Mattias då jaa. OM ni inte fatta det?!! ;D Hade det super trevligt och maten var ultra god, namnam =P Ska nog åka till Pernilla och äta sådära varje vecka, hihii... Innan tolv, ut och titta på raketerna och "ufona" (dom hära thailands lyktorna, som är helt underbart fina). Tack alla som var med =) Och hoppas mina andra kompisar som inte var med mig på nyår att ni osså hade en bra kväll.
Mina nyårslöften kanske ni undra... Hade faktiskt inga. Men jag hoppas på att jag har flyttat innan detta året är slut, och att jag VET vad jag vill göra med mitt liv =)


RSS 2.0