JOBB

Nu är det jobbedax =)


Bara 15 dagar kvar...

Yeah!!!
Har bara 15 dagar kvar med tabletterna. Så naaaajs =) Då blir det dricka mjölk och kränga glass stup i kvarten igen *gör min dans* hihiii...


Åhhh... *tummen upp*

Vatt på toa nu, åhhh... Ljuvligt!!! ;D
Fattar inte att man kan ligga kvar så länge i sängen när det är så fantastiskt att kissa ut nattens samlande. Ska gå upp direkt nästa gång =) Haha...

Nu blir det frukost, sen får vi se vad dagen har att erbjuda =)
Ska iallafall jobba på kvällen, bläää i kohagen rätt ut sagt!! Men men, livet är inte lätt ;D

Morronkisset

Gomorgon.
Jag hatar när man vaknar och man är så kissignödig!!! Ahhh!! Man vill bara ligga kvar under täcket i värmen, så mysigt jo. Det blir jo så kallt när man drar bort täcket, värsta gåshuden. Brrr...
Idag la jag ca 30 min kvar i värmen, mmm =) Men sen får man ont i magen, kisset det strejkar och vill komma ut. Klarade inte mer, förlåt... Men ska göra bättre ifrån mig nästa gång ;D


Nattbuss hem

Sitter på bussen hem till stan nu. Hoppas jag inte somnar =)
Har gått igenom hela Vellinge, helt dött ute. Trött i benen nu =)
När jag kommer till stan måste jag springa till Gustav, annars missar jag min andre buss hem. Och då måste jag gå hem eller vänta en timme. Och då går jag, tar bara 20 min. Jag ska springa satan =)
Natti natti...


Jag ett barn, haha

Grrr... Jag köpte tuggummi idag, och jag tror jag glömde dom på rullnandet. Ahhh super arg på mig själv!!!!

På stadsbussen fick jag åka gratis, wiii. Och på 100 busen trodde chaffisen att jag var barn. Haha... Så nu är jag gla igen =)


Till fröken Maria

På väg till Vellinge till fröken Maria. Hon är på en lååång after work med hennes jobb, haha =) Jag ska dit och roa henne. Jag är som en clown man kan hyra, och vill ni det så ring på 0708..... Haha.
Bussen är sen för att små fjortisar inte vet vart dom ska åka när dom köper biljett. Ha koll INNAN du går på bussen, daaah!! =)


Efterrätt efter träning

Så underbart med träning, wiii =)
För att få tillbaka energin (har jag alltid ändå, men lite extra fräs då) och fettet, så blev det spaghetti och nästan 1 liter mjölk. Gott =P

Och nu?

Åhhh... *extas*


Min favis låt

R Kelly - The world’s greatest

I am a mountain
I am a tall tree
Ohhh, I am a swift wind
Sweepin’ the country
I am a river
Down in the valley
Ohhh, I am a vision
And I can see clearly
If anybody asks you who I am
Just stand up tall look ’em in the face and say

I’m that star up in the sky
I’m that mountain peak up high
Hey, I made it... Mmm
I’m the world´s greatest
And I’m that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it... Mmm
I’m the world´s greatest

I am a giant
I am an eagle
Ohhh, I am a lion
Down in the jungle
I am a marchin’ band
I am the people
Ohhh, I am a helpin’ hand
And I am a hero
If anybody asks you who I am
Just stand up tall look ’em in the face and say

I’m that star up in the sky
I’m that mountain peak up high
Hey, I made it... Mmm
I’m the world´s greatest
And I’m that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it... Mmm
I’m the world´s greatest


Saknar dig!!

Ni som hänger här på min blogg vet att min älskade kusin bor i New York. Har inte träffat henne sen julafton, och det är sjukt läääänge sen =( Saknar henne så otroligt mycket!!! <3

Men snart så kommer hon hem till underbara SKåne, wiiii =) I juni kommer hon och stannar i 10 dagar, woooow =) Och jag har bokat en HEL dag med henne. Bara hon och jag en hel dag tillsammans, såååå mys hihii. Vi ska börja med frukost, stranden och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Men glass är iallafall inräknad minst två gånger, nam nam =P Kanske blir grillning på kvällen på stranden, vem vet ;D
Vi får se vad fröken vill hitta på för skoj =)

image description

Sh´bam

Wiiii fredag idag, så himla najs. För att på fredagar så tränar jag Sh´bam, och det är det bästa på hela veckan. Det är så himla skooooj =) Och tränaren är så rolig osså, man kan fnissa under passet för det hon säger eller när hon får sina dansryck. Hihii =)

Sh´bam är något liknande zumba, för er som inte vet...

Blandning av mjölk

Blandar du vanlig mjölk och laktosfri mjölk så kommer det att smaka som utlänsk mjölk. Perfekt för er som vill drömma sig bort till semestern ;D


Produkterna jag köpte

Här kommer vad jag hade handlat på Make up store. Det blev bara bas grejer, och det va de jag var ute efter =) Känner mig super nöjd med det jag köpte =)

Matt foundation - Den är täckande och håller en hel dag. Har inte testat den när jag är ute och dansar än. Men än sålänge gillar jag den super mycket =)
Loose powder (milk) - Pudret har jag som standard, så inget nytt. Ett bra puder som är transperant och det gillar jag
Eye foam remover - Tar bort smink bara för ögonen, men kan användas i hela fejset. Som jag gör. Och den är bra, tar bort allt smink. Förutom vattenfast mascara. Men jag har mina eye pads till ögonen och använder denna till hela fejset. Luktar gott osså =)
Face cool balm - Detta är som ett tonic water, men är alltid kallt för att svalka ner ansiktet. Den lugnar ner stressad och känslig hud. Den vårdar och motverkar uppkomsten av inflammationer.


Kurs på Make up store

Igår var jag på sminkkurs på Make up store. Alltid lika skoj och trevligt =) Och mycket färgglatt ;)
Jag var ute efter en ny foundation, vill prova deras hemma. Har provat många märke men ingen som jag har gillat så mycket. Så nu får vi se hur denna är =) Den satt bra hela dagen igår iallafall, gott tecken ;)
På ögonlocken lät jag henne välja, då valde hon dom nya sommarfärgerna som är tema från korall och snäckor. Och färgerna går i grönt, orange och brunt. Blev super naaaajs och jag passade i färgerna super bra =) Mina ögon är ljus bruna med gult/grönt i, beror på ljuset ;)

Dessa färgerna använde hon på mig:
Ögonskuggor: Lagoon, Starfish, Sea breeze (dessa var de nya sommar färgerna)
Rouge: Peach (den ser inte likadan ut i burken som när man tar på den. super snygg färg och passar till de flesta färgerna. men är nog snyggast på de som har det mörka i sig)
Läppglans: Wand fushia (bubbelgum rosa, wiiiii =) osså sommar nyhet. tänk att ni är solbrända och ha detta läppglans, åhhh ryser i mig. haha)


Glömde att ta med mig min kamera till Make up store, så fick ta en dålig bild med mobilen där man ser inget. Haha... Tog några bilder med kameran när jag kom hem, får kolla dom sen hur de ser ut. Då bytar jag bild om det blev någon bättre ;)


Förfest hemma hos mig

Halv 8 börjar mina kompisar att rulla in hos mig i lördags. Jag skulle ha spelkväll/förfest.
Mot vardagsrummet med chips, dippa, grönsaker, frukt, spel och dryck. Det var jag, Klumpen, hennes syrra Sabina, Jeff, Thilda och Dennis. Och Thilda och Dennis hade med sin söta bebis Agnes, med en ashäftig klänning. Super söt =)
Spelade först spelet "Förfest", första tiden var skoj men sen blev det drygt. Sket i att spela färdigt, körde istället "Vilda gester". Haha, skojigt spel =) Och sen som alltid, "Med andra ord" som är vårt favis spel. Wiiiii =) Det blev faktiskt en snabbis "Twister" osså innan vi tog bussen till stan. Thilda och Dennis åkte hem innan, med Agnes förstås =)
Vi går till mitt jobb, sitter där och fjantar oss med min brosa. Och tydligen var hans fotbollslag där osså, mer störande med dom. Riktiga bonnar är dom, gödsla koblaja och skörda betor. Hahahhaha... Sött ;)
Till sist blev det Etage, jeeee =) Brosan och två från jobbet kom osså till Etage senare. Vi dansade hela natten till kl 5, så härligt =) Länge sen!!
Avslutade på donkan där vi satt och mobbade varann, typ =)

Sov gott mellan 7.00 - 10.30, sen gick jag upp och diskade och små städade medan Klumpen och Sabina tog sovmorgon ;)

Tack alla som var med =)
Ni är bäst <3

(några bilder kommer snart upp =))








Glass i solen

För en vecka sedan träffade jag Jackie, wiiii. Hon bor i Sthlm men var nere några dagar här hemma i SKÅNE =)
Vi började att fika på Espresso house i solen. Helt underbart mys =) Sen fortsatte vi till Glassfabriken och krängde glass. Jag var väl sådär för att jag var tvungen att köpa sorbe glass. Jag gillar inte sorbe glass. Men jag går jo på tabletterna så var tvungen OM jag skulle ha glass. Så fick offra mig, för glass MÅSTE jag ha =P


Jackie med sin glass, som älskar sorbe =)

Inget vatten

Det har hängt en lapp halva veckan nere i porten att vattnet ska stängas av idag från 7.30 till 12.00.
Man vaknar, tömmer nattens tank och ska spola. Funkar inte så bra, hmm... Konstigt?!! Tänker inte mer på det, ska tvätta händerna. Amen vad är detta???? Drar och sliter i kranen, och då tänds glödlampan inne i huvudet. Vattnet är stängt under morronen. Såna dumma påhitt de kan göra.
Och jag torkade mina händer på en våtservett, så jag är ingen äckel päckel om du trodde de =)


Nya bravo juice

Bravo juice har kommit ut med en ny smak, päron och hallon. Njaa... Gillar man proviva så gillar man denna. Små tjock och lite sur.
Ingen juice för mig =)


Calippo Shots

Jag är nog den största glassälskaren som finns =) Är det sommar, då hittar du mig alltid med en glasspinne eller bägare i handen. Och under vintern smygkäkar jag i soffan under en filt =)
Nu under våren så kommer alla nya glassar, och dom måste jag såklart smaka =P
Calippo Shots har jag nu testat. Det är en burk där det ligger små gulliga iskulor i. Iskulorna är i smak av jordgubb och citron. En riktig sommarsmak =) Men den måste käkas ganska fort, för om iskulorna smälter så kan du inte skaka ner dom i munnen.
"Glassen" är en comeback, den fanns för mååånga år sen, ca 10 år eller något. Men i en grön burk med limekulor bara. Kommer ni ihåg? =)


Åhh frukost

Jag bara älskar frukost, bästa måltiden på hela dagen <3
Det kan va för att det är tillåtet att kränga hur många mackor som helst, och det är jo inte tillåtet på de andre måltiderna. Åhhh jag och mina mackor =)


Förrätt med OLW

Tvingade min mamma till Maxi, behövde handla. Man hörde eko i kylen. Inte lätt när man inte har bil =)
Då hittade jag en ny påse från OLW, fredags mix. Ska ha den på lördag till spelkvällen, men öppnade den idag bara för att smaka. Men det skulle jag inte ha gjort, krängde mer än halva påsen. Haha, mmm =P Får köpa en ny påse =)


Hemlösens egna motto?

Igår när jag hade stängt jobbet så stod jag och två jobbkompisar precis utanför i ca 5 minuter och pratade.
Då kommer det förbi en hemlös med sin cykel och frågade om vi hade cigg. Jag erbjöd honom tuggummi men det ville han inte ha. Och grabbarna sa nä, då säger hemlösen "tänk vad skönt det hade vatt om man hade haft cheerleaders sidan om en, när man skjuter bollen tillbaka". Han började asgarva själv, sen gick han med han fortfarande garvade. Haha, vaaaa? =)


Bokskogen

Var och tränade cxworx imorse, och det var skönt att komma igång igen efter två veckors uppehåll =)
Sen vid två tiden, så smsade Maria och frågade om vi skulle åka till Bokskogen för att promenera lite. Jadå, det ville jag =) Älskar jo naturen och frisk luft =)
Vi tog det svarta spåret, det är den längsta vägen på 1 mil. Vi gick den på två timmar, super duktiga flickor är vi ;D Helt underbart väder var det osså. Kunde inte bli en bättre söndag =)
Efter Bokskogen lämnade Maria mig vid Hemköp, behövde köpa mjölk och bröd =) Och promenaden från Hemköp hem till mig var den värsta. Haha... Så jobbigt det var att gå ca 3 minuter med gele ben =)


Fredagen den 13:e

Vad ska hända idag, fredagen den 13:e? Lite läskigt *ryser till*
När jag var yngre och mina klasskompisar då, de bröt handen, ramla av cyklen på väg till skolan, ramla av gungan, slog sig...

Nää för tusan, jag tror inte på sånt grejs. Se bara idag, blå himmel och solen strålar =)


En månad kvar

Jiihaaa... Bara en månad kvar med tabletterna *studsar runt*
Då slipper jag tänka när jag inte får dricka mjölk eller käka smör på mina mackor. Så härligt =) Blir till att fira med tre paket mjölk och glass ;D


Dansgalan 2012

Biljetterna är hämtade, wiiii =)
Än sålänge är det jag, Klumpen, Thilda och Dennis som ska till Dansgalan den 18:e maj. Perikles och Scotts spelar, sen har dom schlagergolv hela kvällen osså =) Kan inte bli bättre =)


Älska, lev, ge

Jag vet inte... Folk i dagens samhälle bryr sig inte längre om sina nära och kära. Det har nästan försvunnit helt och hållet att man bryr sig hur man mår och sånt. Det kanske beror på hur dom själv har blivit uppfostrade. För deras föräldrar har väl jobbat och slitet istället för att komma hem i normal tid och ta hand om ungarna. Och ungarna sitter på sina egna rum och glor på teven. Man äter inte tillsammans längre, alla äter när dom vill och vart dom vill. Blivit helt slappt idag.
Kommer ihåg när man själv var mindre. Alla i familjen åt samtidigt, sen kanske någon dag det inte blev så om man hade någon träning eller att ena föräldern jobbade sent. Men annars nästan varje dag åt man tillsammans. Och istället för att glo på teven/datorn/tv-spelet/mobilen så var man ute och lekte. Kvittade om det var sommar eller vinter, man var alltid ute och lekte. Och det var den bästa tiden i mitt liv <3 Och jag kommer att uppfostra mina barn precis som jag har blivit uppfostrade. Mycket kärlek, att man bryr sig, äter tillsammans, är ute och leker istället för att bli ett innesittande tråkigt barn. Nä tack, tacka gud för min uppfostran. Tack mamma och pappa =)
Sen kanske det beror på att man ha italiensk blod i sig, att man är annorlunda och tänker på ett annat vis. Har ett annat synsätt än många andra har här i Sverige. Familj och vänner är det viktigaste som finns. Men idag känns det som att utbildning och jobb är det största intresse de har här. Okej, det är viktigt men vem är det som stötar dig, finns där och kommer alltid att finns där?!!
Tror att vi som är födda tidigt 80-tal (86-87:or och tidigare versioner ;)) och tidigare tänker helt annorlunda än dom som är födda senare. Vi lever en annan tid nu, ett teknikens vardag, folk har inte lika mycket tid att umgås...
Sen finns det undantag på båda hållen =)

Det var bättre förr...



Behövde skriva av mig lite, haha...

Jag ska kämpa

Vatt precis hos min sjukgymnast, och fick massa beröm. Jätte skoj =) Och jag känner själv att ryggen har blivit mycket bättre. Sååå häääärligt =)
Nu ska vi bara se till sommaren, mycket jobb och slit, hur ska det gå. Men jag ska kämpa mig igenom allt som finns i min väg!!
Wiiiii jag var duktig idag =)


Påskaftons kvällen

När jag kom till Eslöv så blev det förfest hos Klumpen. Hon hade vunnit en påskkorg fullt med choklad, så vi satt och krängde kinapuffar. Mums =P Vi skulle spela spelet "Med andra ord", men Mattias hade glömt att ta med det så det fick bli ett spel som hette "Alias". Något liknande men inte lika roligt, kanske därför killarna fuskade?!! =)
Det blev lite klödd vem som skulle med till Jägers och hur vi skulle ta oss dit. Men till sist blev det jag, Klumpen, Mattias, Daniel (Klumpens brosa) och Pernilla. Wiii =) Klumpen körde, vilka svängar hon tog ;D
Det var lite folk och musiken var inte alls bra, men vi dansade lite ändå =)



Daniel och Mattias påväg att fuska. Hahahaha =)


Klumpen, Pernilla, Jag


KnaZbOllaN vinkar till er ;D

Påskmiddag igår

Påskafton igår, så GLAD PÅSK i efterskott =) Hoppas att ni hade en trevlig påsk. För det hade jag =)
Jag och mamma älskar plockemat (vi kallar det så, ingen aning om det är rätt elle fel, haha) och det har vi alltid till påsk. Massa grönsaker, olika ostar, salami, räkor, ägg, sill och lax till mamma, knyte med prickikorv med ost i och lite annat. Nam nam =P
Brosan jobbade och pappa är sjuk så han la i soffan och ville inte ha någotting. Vi klarade oss ändå och hade mys och mer mat till oss två =)

Sminka sig, ta på sig sin utstyrsel och packa ihop lite grejer... Sen bar det av till Eslöv =)


Kvällens outfit


Grönt spets linne - Gina Tricot
Svart underlinne - från italien
Svart kjol - HM


Skoj med rumpvantar

Igår kom jag hem till mamma och pappa för att fira lite påsk under helgen. Myspys =)
Klumpen var hemma hos sin pojkvän Mattias som bor i Trelleborg. Och det är jo nära Höllviken, så jag tar mammas bil och kör ner till Trellehulla. Måste checka in Mattias lägenhet, inspektion =) Han blev välgodkänd =)
Och vad gjorde vi för skoj?



Jag med "rumpvantar", hmmm...



Jaa, jag hjälpte Klumpen att färha hennes hår mörkare. Första gången jag färgar hår =) Men jag är riktig stolt över mig själv, sååå duktig jag var =) Sen vad Klumpen tycker är en annan sak, hahahaha ;D
Nä, hon blev jätte nöjd =) Så nu ser jag mig själv som hennes egen färgningsexpert =)


FÖRE/EFTER

Påskägget går till...


Här har vi den lyckliga som fick ägget =)
Hennes första påskägg i sitt liv, och det var från MIG!!!! Wiiii... Hon kommer att älska mig såååå mycket i framtiden, tack vare mitt påskägg =)




Vi satt på Espresso House i torsdag och fikade i solen. Underbart =)

Gårdagens outfit


Rosa tröja - Mango
Gråa jeans - Tiger of Sweden


Vems är ägget?

Vem ska få detta ägget av mig?


Solen tittar fram

Wiiii solen strålar och hela himmeln är blå =) Helt underbart =)
Fast vinden är iskall, gäller att ha vantar på sig när man cyklar.


Skattedeklationen

Bland posten igår låg Skatteverkets deklation. Wiiiii =)
Får tillbaka pengar som vanligt. Jag har jo bostadsrätt, så då blir det automatiskt att man får. Om man inte har hittat på något bus förstås =)


Lunchar på Pizza Hut

På lunch med Klumpen på Pizza Hut. Nam nam för buffe =P
Det blev 7 slicar för mig, hihii ;)


Grönt linne till garderoben

Min favorit färg är grön. Och kolla vad jag hittade för linne idag... Sommargröööön, åhh jag är kär =)
Ett spetslinne i modell magtröja, sådära 80-tals inspirerat. Har faktiskt ett likadant i orange =)


1 april IDAG

Det måste vara 1 april idag, inte igår. Det snöar och är iskallt, ett jäkla skämt!! Smart som jag är så använder jag fortfarande min vinterjacka, och det gör jag tills svetten rinner längs ryggen =)


Tjejkväll i Eslöv igår

Igår var jag jo på tjejfest i Eslöv. Vi var åtta tjejer och vi hade super skoj. Det blev massa grönsaker och frukt som vi stoppade i oss, och jag krängde en hel popcornspåse. Nam nam... Hade inte käkat middag =P Musiken var sådär, skivorna hackade hela tiden. Eller så var det stereon som inte pallade trycket med oss. Haha ;D
Thilda, som hade festen, lekt bartender med hela sitt spritförråd. Och ja, klockan blev över midnatt och då var det 1 april. Så hon "blandade" salt och vatten till mig i köket. "Miiichiii... Jag har fixat en drink till dig, kom till köket NU". Jaha, vad snällt av henne men jag dricker inte starksprit. Men när jag luktar på den så luktar det ingen sprit alls, så jaa varför inte smaka på den då. Fy fan vad räligt!! "April april...", vrålar Thilda. En dag lilla söta Thilda ska jag ge igen, bara så att du vet de ;D
Limbo körde vi, stel som en pinne som jag är klarade jag mig ganska bra. Mer än förväntan =)
Efter att vice värden kom och skällde på oss för att vi hade för hög musik och att vi var väääldigt högljuda, så gick vi ner till baren B2 (undra om dom har fått namnet från "Bananer i pyjamas", B1 och B2) och kollade runt. Sen efter ca 30 minuter drog jag hem med sista tåget till Malmö. Trevlig kväll. Tack alla flickor =)

Här kommer några bilder från tjejkvällen...


Snacksbordet, nam nam =)


Jenny och jag


Thildas drinkrum =)


Såhär ser vi ut när vi dansar. Liiiite unika är vi som dansare ;D


Jeee... Ajäm ö mönki


Högkvartert, aka soffan


Här har vi då vice värden som fjantar sig =)

Gårdagens outfit


Lila långärmad tröja - New Yorker
Svarta blanka tights - Gina Tricot
Armband - Vera Moda

Shopping på Väla

Jag och Maria har vatt på Väla idag. Shooooopping!! =)
Det märktes att det var påsklov, lite för mycket folk överallt. Men vi klarade oss genom djungeln. Har man bara shopping i huvudet så klara man sig alltid ;D
Vi var inne på Gina Tricot, och jag provade dessa neonfärgade jeansen i färgen grön. Åhhh... Har velat prova dom hela tiden, men de är höga i midjan och det gillar inte jag. Men provade dom ändå idag, bara för att slippa tråna efter dom hela tiden ;) Dom satt bra, men njaa nää. Och när jag ska ta av dom, så råkar jag nästan ta sönder hela bakfickan. Oppsssiii. Snabbt slängt ut dom på bordet igen och visslandes gå därifrån. Ingen upptäckte mig va?!! Haha =)
Hittade lite grejer idag, och här kommer det...


"Skinnjacka" i ljusrosa färg, mmm... Älskar skinnjackor och "skinnjackor" ;D Och sen blev det ett par gula mini shorts. Älskar färger!!! =) Nä, jag ska inte ha shortsen till den jackan, bara så ni vet ;)


Denna underbara bok fick osså följa med hem. Jaa, jag läser dassaboken medan jag gör nr 2. Inget fel med det. Korta roliga/töntiga historier. Perfekt när man gör något tråkigt ;D

Kärlek till tygskor

Älskar mina nya skor jag köpte för ca 2 veckor sedan. Wiiii =)
Ett par svarta tygskor från Scorett, märke Plexx.
Mina fötter sitter perfekt i dom, för att skorna är smala precis som min fot =)


RSS 2.0